Strapless BH voor elke outfit geschikt

Strapless BH voor elke outfit geschikt

Een strapless BH is voor veel vrouwen een uitkomst. Wie herkent het niet, een leuk feestje op de agenda en dus is het tijd om een fantastische outfit te scoren. Je komt thuis met een prachtige jurk, maar ontdekt al snel dat je BH-bandjes het er niet mooier op maken. Geen zorgen, een strapless BH biedt altijd uitkomst. En heb je nou een outfit gevonden met een lage rug? 

Dan is er de strapless plak BH. Deze BH is niet alleen strapless, hij is gevormd uit twee cups met aan de achterkant een plakstrip. Bevestig ze op de goede plek op je huid en de strapless plak BH zorgt voor een mooi decolleté gedurende de hele avond.   Plak bh  

Strapless BH

De strapless BH mag in geen enkele kledingkast ontbreken. Door een BH strapless te dragen verdwijnen vervelende lijnen in outfits die zorgvuldig zijn uitgekozen. Bovendien zit het in sommige gevallen gewoon prettiger. En voor de dames die echt lef hebben is er dus de strapless plak BH, om zelfs de meest gewaagde outfit toch met zekerheid te kunnen dragen. De strapless plak BH zorgt dat je er de hele avond fantastisch uitziet.  

Combi

Er bestaan ook BH’s die het beste van twee werelden bieden. Ze zijn met bandjes te dragen, maar de BH strapless maken is ook een fluitje van een cent. Dat klinkt ingewikkelder dan het is. Al voor een paar euro heb je een geschikt model. Een BH strapless maken is immers niet zo moeilijk als de bandjes niet zijn vastgestikt aan de cups en de borstband, maar met kleine lusjes zijn verbonden. Op die manier is het niet alleen mogelijk de BH strapless te maken, het is ook nog eens makkelijk om de bandjes gekruist op de rug te dragen, om slechts één bandje te dragen of één bandje diagonaal over de rug te laten lopen. En ook een haltertopje is makkelijk te dragen met een dergelijke BH. Hij is verstelbaar naar ieders wensen en dat is toch wat elke vrouw wil? Gemak, comfort en de zekerheid van een mooi decolleté dat goed blijft zitten.

  Plak bh