Sportbeha dame -sportjock-sporttop- XL-95D- Blauw

41,99
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Sportbeha dame -sportjock-sporttop- XL-95D- Blauw

Zorgeloos en vrij sporten zonder pijnlijke, bewegende borsten. Comfortabel, modieus en met de beste ondersteuning. Hardlopen, crossfit, paardrijden, het kan allemaal met de beste sportbh!

  • Eindelijk een ondersteunende sporttop in leuke kleuren tot en met cup E
  • Geen sluitingen
  • Goed ademend door de dryfit binnenliner
  • Ondersteuningslevel 4 (
De beste sportbh ontdekte ik zo'n 20 jaar geleden, ik had toen cup 80 E/F en maakte een carriereswitch van horeca naar de sportbranche. Door die switch moest ik natuurlijk meer gaan sporten, als ik dat deed trok ik meerdere bh's en tops over elkaar aan maar nog hield ik mijn borsten het liefst vast tijdens het sporten.

Van jongs af aan wilde ik dansen zoals in de films Fame en Footloose! Mijn talent was beperkt, grotendeels door mijn onzekerheid en een proefles Jazzdansen eindigde met de opmerking dat ik niet bij de groep kon…. Thuis “danste” ik verder…

Na de MAVO probeerde ik verder te gaan studeren, ik wilde graag in de sport verder, helaas had ik het verkeerde vakkenpakket en ging ook die droom in rook op. Jaren later deed ik nog een poging bij de sportschool waar ik een abonnement had, ik gaf aan dat het me heel leuk leek om les te gaan geven. Het antwoord was: “Ik denk niet dat dat iets voor jou is….” Waarschijnlijk was ik niet het proto type instructeur, vanwege mijn gewicht en boezem, daarnaast was ik ook niet zo goed in danspasjes, met regelmaat zat mijn boezem me in de weg waardoor ik nooit zorgeloos, vrij kon sporten!

Na het sporten voelde mijn nek zwaar en deed het pijn tussen mijn schouderbladen, de bh’s die ik droeg boden niet voldoende ondersteuning. Toen ik na mijn zwangerschappen cup G overhield en ik toch graag mijn (inmiddels) vele groepslessen wilde blijven geven heb ik gekozen voor een borstverkleining naar cup D.

Een goede sportbeha is voor iedere cupmaat van belang! Ik zie dagelijks binnen mijn sportschool veel vrouwen en zie ook dat de cupmaten van jonge dames groter zijn. Een goed ondersteunende sportbh is onmisbaar! Vrij kunnen sporten, meer resultaat van je workout krijgen en zo zelfvertrouwen behouden of opbouwen, dat is mijn droom voor jullie! Sporten in een sporttop staat hartstikke leuk maar meestal biedt de sporttop geen ondersteuning. De sportjock action en supersport doet dit wel! Het model ACTION is bedoeld voor omvang 60 A tot en met 90B en het model SUPERSPORT is bedoeld vanaf 60C tot en met 105E. De top is verkrijgbaar in de maten S; M; L; XL en XXL De kleuren wit, zwart, neon coral, neon blue, fuchsia en de XXL is alleen verkrijgbaar in zwart, wit en violet.
Zoveel vrouwen, zoveel soorten sportbeha's. Ik koos een betaalbare sportbeha die lekker zit, zeer goed ademt en fantastisch ondersteund. De bh’s worden in een klein bedrijf geproduceerd in Engeland. Ze produceren ALLEEN deze bh's en doen dit dus al ruim 25 jaar! Ik ben exclusief verkooppunt in Nederland.

Een sportbh moet goed ademen, goed ondersteunen, niet verschuiven tijdens sport en… ik wil dat ie er ook tof uitziet!

  • De sportbeha heeft een dubbele laag, de eerste laag is dryfit, heeft voorgevormde cups (geen padding) dit voorkomt hittestuwing en de bh absorbeert al je vocht. Door het snelle drogende effect houdt het je lichaam cool
  • De 2e laag van de bh is katoen en zorgt ervoor dat je boezem kan ademen en de warmte kan afvoeren.
  • Gewoon op 40 graden te wassen, geen wasverzachter gebruiken omdat hier het elastiek zwakker van wordt, (dat is bij alle bh’s zo)
  • De beste sportbeha behoudt zijn model en elasticiteit, was na was, sportuur na sportuur.
  • De gepatenteerde band rondom de borst verschuift NIET!
Zorgeloos en vrij sporten zonder pijnlijke, bewegende borsten. Comfortabel, modieus en met de beste ondersteuning. Hardlopen, crossfit, paardrijden, het kan allemaal met de beste sportbeha! Overigens verkoop ik ook "normale" sportbh's van het merk Swemark. Voor de vrouw die wel graag een sluiting wil en voor vrouwen met cupmaat tot en met 100G.

Materiaal:
Elastaan
Voorraad: